Cursussen en training

Start-to-boulder

Wil je beginnen met boulderen maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Deze cursus is de perfecte stap om te starten met boulderen. Onder begeleiding van een ervaren trainer leer je wat boulderen is, hoe je moet vallen en welke technieken je kunt gebruiken. Ook wordt er aandacht besteed aan blessurepreventie en warming-up, zodat je op een goede manier kunt starten met boulderen. De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur. Inschrijven kan aan de bar of via de onderstaande button.

Inclusief:

  • 1 maand gratis onbeperkt toegang tot de boulderhal vanaf de startdatum van de cursus (binnen openingstijden van de hal)
  • huurschoenen tijdens de cursus

Kosten: €85,-

Schrijf je in

Sendmaster Basis

Heb de eerste circuits inmiddels achter je gelaten en begin je tegen je eerste plateau aan te lopen? Neem dan deel aan de Sendmaster Basis Training!
Deze cursus duurt 3 lessen van 2 uur en behandeld technieken die je vanaf niveau 5 steeds meer nodig zult hebben. Gebruikelijke onderwerpen zijn voetplaatsing, greepbelasting en het opkrikken van je oplossend vermogen. Inschrijven kan aan de bar of via de onderstaande button.

Instapniveau: 4a (paars)
Prijs: €65,- (excl. entree)
Eerstvolgende cursus: wanneer het jou uitkomt

Schrijf je in

Sendmaster Gevorderd

Boulder je inmiddels al even en wil je jezelf kunnen meten met de beste boulderaars in de hal? Neem dan deel aan de Sendmaster Gevorderd Training!
Deze cursus duurt 4 lessen van 2 uur, en focust zich op het finetunen van de bouldertechnieken én jouw persoonlijke knelpunten. De cursus is daarom toegespitst op het individu. Verder is een belangrijk onderwerp in deze cursus, het bevorderen van het oplossend vermogen. Inschrijven kan aan de bar of via de onderstaande button.

Instapniveau: 6b (rood/zwart)
Prijs: €75,- (excl. entree)
Eerstvolgende cursus: wanneer het jou uitkomt

Schrijf je in

Sendmaster persoonlijk

Behoefte aan een-op-een begeleiding? We zijn dit aan het ontwikkelen. Laat ons alsjeblieft weten in een mailtje naar Enable JavaScript to view protected content.

Jeugdtraining

Voor meer informatie klik hier