Kinderfeestjes

Je kinderfeestje vier je bij boulderhal Sendmast! Ben je op zoek naar een origineel, avontuurlijk kinderfeestje dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het thema van het kinderfeestje is een schatzoektocht. Onder begeleiding van een instructeur verken je het boulderen door middel van actieve spelletjes in en rondom de klimwanden. Na afloop word je getrakteerd op chips en staat er limonade voor je klaar.

Een kinderfeestje duurt 1,5 uur met klimmen en catering. Het reserveren van een kinderfeestje is alleen mogelijk binnen de volgende tijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: tussen 12:00 en 18:30 (eindtijd)
  • Zaterdag en zondag: niet mogelijk

Boulderhal Sendmast organiseert kinderfeestjes vanaf 10 jaar. Voor het kinderfeestje zijn soepele kleding en schone zaalsportschoenen benodigd. Het minimum aantal kinderen is 6.

Voor € 19,50 euro per kind, mag er 1 uur lang geboulderd worden onder begeleiding van een instructeur (1 uur is meestal het maximum wat kinderen volhouden). Chips en limonade is inbegrepen. Voor een meer prijs van € 6,- euro per kind serveren we pizza margharita (1 pizza per 2 kinderen) i.p.v. chips na afloop van het kinderfeestje.

Klaar om dit sportieve kinderfeestje te plannen? Stuur ons gerust een mail naar Enable JavaScript to view protected content.