Reserveren

Reserveren met Toplogger

Reserveren is niet verplicht. Voor wie wel wilt reserveren, kan dit via www.toplogger.nu of de Toplogger app voor iPhone en Android. Nadat je een account hebt gemaakt en ingelogd bent, reserveer je in 3 stappen:

  1. Ga in het linker menu naar 'Selecteer hal' of 'Hal wisselen' en selecteer 'Sendmast'.
  2. Ga in het linker menu naar 'Reserveringen'.
  3. Selecteer de dag en tijd waarop je wilt komen boulderen en rond de reservering af.

Kan je onverwachts niet komen boulderen? Annuleer dan je reservering in het linker menu bij 'Reserveringen' onder het tabblad 'Mijn reserveringen'. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Door je tijdig reservering te annuleren, houden we de Sendmast toegankelijk voor iedereen die wilt boulderen.

Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Bel dan gerust 072-2029135 of stuur een mail naar Enable JavaScript to view protected content..

Reserveren voor groepen

Op www.toplogger.nu of met de Toplogger app voor iPhone en Android, kan je voor jezelf en 3 extra personen reserveren onder 1 reservering. Het toevoegen van mensen aan je reservering doe je in stap 3 van de bovengenoemde stappen.

Kan iemand in de groep onverwachts niet komen boulderen? Dan kan de 'maker' van de reservering in Toplogger deze persoon verwijderen uit de reservering. Het verwijderen van een persoon uit de reservering, doe je in linker menu bij 'Reserveringen' onder het tabblad 'Mijn reserveringen'. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Door tijdig je reservering aan te passen, houden we de Sendmast toegankelijk voor iedereen die wilt boulderen.

Wil je voor meer mensen reserveren? Dan kan je dit onder 2 of meer reserveringen doen of door een mail te sturen naar Enable JavaScript to view protected content. (klik hier voor meer info over groepen).